Konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu 

dana Oct31 2018

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu, u coworking centru Smart Office, 15. novembra 2018. godine sa početkom u 15.00h.

studiranje-u-inostranstvu-nemestic-studio-stylers

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da saznaju o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, koja su dokumenta potrebna za upis, kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja. Takođe saznaćete sve o programima iz oblasti informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije a koji počinju u oktobru 2019. godine na našim partnerskim fakultetima, kao i o uslovima za apliciranje na državnim fakultetima u Italiji i Austriji.

Organizacijom konsultacija želimo da đacima i studentima podignemo nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije i veštinama koje su potrebne prilikom prijave.
Molimo sve zainteresovane da rezervišu svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.

Pogledajte kako je bilo na našim prethodnim konsultacijama u Smart Office.

Smart Office
Kneza Mihaila 33, Beograd
Četvrtak: 15.11.2018.
Trajanje konsultacija: 15-16h


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu ”


« Late Night Social Club dovodi sjajne goste u novembru

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook