Stižu nam nova filmska ostvarenja

dana Oct2 2019

Jesen i zima biće pravo vreme za odlazak u bioskope jer stiže nekoliko značajnih premijera evropske i svetske kinematografije, u distribuciji Dexin Filma.

U prvom delu jeseni, 31. oktobra, stiže animirani film za decu “Fiksizi – Majstorčići”, sinhronizovan na srpski. “Majstorčići” je nastavak ruske dečije animirane avanture, nastale po knjizi Edvarda Uspenskog. Radnja prati grupu malih čovečuljaka – Majstorčića koji žive u kućnim spravama i popravljaju kvarove.

Zatim 05. decembra dolazi popularna španska komedija “I can quit whenever I want” o tri prijatelja koji su profesori univerziteta ali usled ekonomske krize ostaju bez posla. Oni dolaze na ideju da realizuju projekat na kojem jedan od njih već godinama radi – multivitamin koji omogućava da se zabavljate celu noć bez nuspojava. Film je trenutno zaradio preko 12 miliona dolara širom sveta.

Ruska naučno fantastična utopija “Invazija” biće premijerno prikazana 09. januara. U ovom filmu jednu od glavnih uloga tumači čuveni Oleg Menšikov (“Sibirski berberin”, “Varljivo Sunce”), kao i Aleksander Petrov, domaćoj publici poznat po ulozi Saše u hit filmu “Led”. Radnja se odvija tri godine nakon pada vanzemaljskog broda. Katastrofa koja se desila, zauvek je promenila život devojčice iz Čertanova ali i pogled stanovnika na kompletan univerzum. Čini se da je ovo bio najveći test za čovečanstvo. Ono čega ljudi još uvek nisu svesni jeste da će uskoro doživeti novi susret.

Crtani film “Vreme je za sankanje” biće na raspolaganju publici od 23. januara. Ova kanadska animirana avantura govori o Frenkiju i njegovom timu koji je pred novim izazovom. Spremaju se za takmičenja u sankanju a glavni protivnici su misteriozni Zak i njegov rođak – snagator Čarli. Frenki zajedno sa svojim prijateljima otkriva da je Zak varao da bi se domogao pobede. Frenki zahteva revanš trku.

Nastavak najgledanijeg ruskog filma u Srbiji, „Led 2“, stiže za Dan zaljubljenih 14. februara kada će biti održana premijera i širom sveta. Više informacija o filmu „Led 2“ stiže uskoro.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Stižu nam nova filmska ostvarenja”


« Održana evropska premijera fillma Džudi

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook