Šta nam donosi novi rođendan?

dana Jun26 2019

Predstavljamo našim čitaocima novi tekst iz rubrike – astrologija iz Terapeutskog ugla i to zahvaljujući našem novom saradniku, Isidori Horvat, astro terapeutu. Imate priliku da svake druge srede uživate u čitanju astro izveštaja našeg novog saradnika. Isidoru možete pratiti na Instagramu.

Trenutak kada se Sunce vrati na poziciju kao što je bilo u trenutku rođenja zovemo Solarni povratak. Veoma je značajan trenutak jer nam ukazuje koji segmenti života će biti aktivirani i primarni date godine.

Veoma je efikasna tehnika u astrološkom smislu pogotovo za vatrene znakove ili one osobe koje imaju puno planeta u vatrenom elementu. Terapeutskim radom oblasti života koje su nepovoljno postavljene mogu se balansirati, a one povoljnije istaći i dati im time na važnosti.
Svaki Solarni rođendan nosi neku poruku koju je potrebno shvatiti i primeniti u svakodnevnom životu.
Bez primene nema promene!
Isidora Horvat
063/8964-741

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: zdravlje | tagovi: , ,



Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Šta nam donosi novi rođendan?”


« Sisters Code Atelier najavio zanosno ljeto s Ivanom Stanković u glavnoj ulozi

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook