Srbija-Brazil u Štark Areni

dana Apr8 2019

Prijateljska futsal utakmica reprezentacija Srbije i Brazila zbog velikog interesovanja odigraće se u petak 12. aprila u beogradskoj „Štark areni“, umesto u dvorani „Aleksandar Nikolić“ kako je prvobitno najavljeno.

Termin utakmice ostaje nepromenjen – 19 časova. Gledaoci koji su već kupili ulaznice za dvoranu „Aleksandar Nikolić“ moći će sa istim tim ulaznicama da udju u „Štark arenu“, severna strana – nivo 200.

Futsal reprezentacija Srbije odigraće dve prijateljske utakmice protiv četvorostrukog prvaka sveta, selekcije Brazila, 10. aprila u Nišu (Hala „Čair“ – 18,00) i dva dana kasnije u Beogradu  („Štark arena“ – 19,00). Niš i Beograd biće tih dana centar sveta kada se radi o magiji „fudbala na petoparcu“, jer Brazil je bio želja velikog broja evropskih saveza, ali izbor je pao na Srbiju i Orlove. Nema sumnje da će dvorane u Nišu i Beogradu biti dobre ispunjene, a svi detalji oko kupovine ulaznica mogu se pronaći na sledećim linkovima.

http://www.ticketline.rs/article/?aid=7340

https://www.ticketline.rs/article/?aid=7339

Prodaja na blagajnama Hale “Čair” odvijaće se u periodu 04-10.04.2019. godine, a blagajni “Štark arene” (južna strana) u periodu 11-12.04.2019. (od 10:00 – 19:00).
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Srbija-Brazil u Štark Areni”


« Otvoren novi INES Atelier u Beogradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook