Splitski vagabundo oduševio publiku

dana Nov7 2019

Splitski tenor Goran Karan održao je za manje od godinu dana, još jedno razigrano i emotivno veče za pamćenje u Kombank Dvorani. Miljenik lepšeg pola, ponovo je na noge digao publiku kultnog prostora, koji se uz čuvene hitove pretvorio u plesni podijum u neprekidnom dvoipočasovnom muzičkom talasu.

Nakon uspešnog beogradskog koncerta decembra 2018. godine Goran Karan se vratio drugi put na mesto gde je ostvario i svoje koncertne početke – nekadašnju Dvoranu Doma sindikata, današnju Kombank Dvoranu, gde je u prepoznatljivom maniru nastupio sa svojim već dobro uigranim Vagabundo bendom.

Miljenik lepšeg pola, ponovo je na noge digao publiku kultnog prostora, pa su se pred punom Velikom salom nizali hitovi Lipa si lipa; Prozor kraj dardina, Ne šalji lađe, Adio, Splitska serenada, Glas juga, ali i dobro poznata Malena, Partenca, Storija, Ako to je sve, kao i nezaboravna Ostani. Dvorana se u plesni podijum pretvorila i uz veliki hit Vagabundo. Čuveni tenor zasenio je još jednom Beograđane svojim glasom, u neprekidnom emotivnom i ljubavnom muzičkom talasanju koje je trajalo bezmalo dva puna sata.

Bez ijednog prekida, Karan je pokazao još jednom svoje pevačko umeće, ali i poseban dar da svoju emociju podeli sa svojim fanovima. Pevanje u glas i osmesi na licima publike potvrdili su da je nastup splitskog vagabunda dugo očekivan, ali i da je isto po ko zna koji put opravdao.

Da zadovoljstvo publike bude još veće, Karan je nakon koncerta nastavio druženje sa fanovima i publikom potpisujući CD-ove i razgovarajući sa njima, što je bio pečat na već sjajnu završnicu velikog koncerta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Splitski vagabundo oduševio publiku”


« Najskuplji eksponat na Sajmu nameštaja – Koliko vredi ekskluzivni božanstveni frižider

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook