Spektakularna modna revija povodom predstavljanja kolekcije KENZO x H&M

dana Oct21 2016

Sinoć je u prostoru „Pier 36“ u Njujorku kolekcija KENZO x H&M doživela svoju premijeru na spektakularnoj reviji koju je režirala modna legenda Žan-Pol Gude.

Gosti su pozvani da dožive neponovljivo intenzivnu i razigranu energiju kolekcije KENZO x H&M koju su dizajnirali KENZOVI kreativni direktori Kerol Lim i Umberto Leon. Uz ritmove posebno priremljenog remiksa numere „Express Yourself“ Sema Spigela, igrači, bitbokseri, zviždači i muzičari su udruženim snagama proslavili lepotu i snagu individualnog izraza.

Jedinstvenom koreografijom koju je osmislio KENZOV saradnik Rajan Hefington, izvođači su predstavili kolekciju KENZO x H&M publici koja je imala priliku da doživi erupciju razigranosti, odvažnih printova i živih boja.

Kako se revija primicala kraju, slavlje je nastavljeno nastupom repera i gosta iznenađenja Ice Cube-a. „Večeras smo proslavili sve ono što volimo u kolekciji KENZO x H&M – bila je to zabavna, energična i neočekivana mešavina različitih svetova na jednom mestu. Ovu reviju nikada nećemo zaboraviti,“ kažu Kerol Lim i Umberto Leon, kreativni direktori u kompaniji KENZO. „Predstavljanje kolekcije KENZO x H&M bilo je zaista spektakularno. Bilo je sjajno videti kako kolekcija oživljava sa svojim neverovatnim printovima, bojama i energijom.

Posebna čast je bila imati Žan-Pola Gudea za režisera revije, koji je pri tom savršeno uhvatio atmosferu“, kaže An-Sofi Johanson, kreativni savetnik u H&M-u.

Kolekcija KENZO x H&M biće dostupna u H&M prodavnici u Knez Mihailovoj ulici, kao i u preko 250 prodavnica širom sveta, počevši od 3. novembra.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Spektakularna modna revija povodom predstavljanja kolekcije KENZO x H&M”


« Jesenja prilika u Lisci!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook