Solistički koncert Branislave Podrumac na sceni Madlenianuma

dana Feb14 2018

Dugogodišnja solistikinja Opere i teatra Madlenianum, sopran Branislava Podrumac imaće prilike da krajem ovog meseca na solističkom koncertu prikaže sve žanrove u kojima muzicira. Solistički koncert na Velikoj sceni Madlenianuma, održaće se u nedelju 25. februara od 19.30 časova.

Višestruko nadarena umetnica, velike moći transfromacije, koja sa podjednakom lakoćom vlada scenom u operskim, operetskim, mjuzikl, čak i dramskim rolama, će u svom prvom velikom solističkom koncertu na zemunskoj sceni publici prirediti “muzički kaleidoskop”. Ovo putovanje kroz poznate numere Branislava će izvesti uz Zemunski kamerni orkestar i Hor Obilić – AKUD Branko Krsmanović, uz podršku kolega Dušice Bijelić i Vladimira Andrića, kao i ansambla Libercuatro sa kojim često nastupa, a koji je poznat po tango muzici. Diriguje Đorđe Stanković.

U svom muzičkom kaleidoskopu Branislava Podrumac će napraviti slagalicu od čuvenih numera iz mjuzikla Jadnici i Rebeka, po kojima je postala poznata, i operskih numera u kojima je publika retko imala prilike da je čuje. Izvešće tango numere sa Južnog kontineta i ruske romanse sa Istoka. Čućemo je i u savremenim kompozicijama, poput Kurta Vajla, ali i kao pevačicu gospela. Specijalan gost koncerta je Kornelije Bata Kovač, čiju će numeru na stihove Jesenjina otpevati Branislava Podrumac. Verujemo da će svi ljubitelji emotivno snažnih balada uživati u ovom jednoipočasovnom koncertu. Karte za koncert po ceni od 500 dinara mogu se kupiti na blagajnama Madlenianuma.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Solistički koncert Branislave Podrumac na sceni Madlenianuma”


« Dan zaljubljenih – dan za negu prave ljubavi

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook