Složno protiv Litvanije

dana Jun9 2019

Najbolja reprezentacija Srbije igra u ponedeljak, 10.juna treći meč u kvalifikacijama za plasman na EURO 2020. a pred brojnim novinarima u SC FSS u Staroj Pazovi bili su selektor Mladen Krstajić i Uroš Spajić.

O meču u Ukrajini…

-Izlaz iz ove situacije jeste da pobedimo prvu narednu utakmicu. Svi ste već sve napisali i tako jeste, doživeli smo sramotu, ali ne vidim svrhu da više pričamo o tom meču, rezultat je takav, ništa ne možemo da promenimo i moramo da se okrenemo Litvaniji. Mislim da nas je drugi, a naročito treći gol dotukao.Utakmica je za nas bila u potpuno pogrešnom smeru i tako se završila – rekao je Uroš Spajić.

Da li igrači nisu mogli da ispune taktičke zamisli…

-I posle meča sam rekao da preuzimam odgovornost. Utakmica je bila i prošla, doživeli smo debakl, desio se takav dan i ne možemo da ga vratimo. Jedino možemo da pobedimo u narednoj utakmici i onda da se naredna dva i po meseca spremamo za nastavak kvalifikacija. Nikad nisam bežao od odgovornosti i šta god da Fudbalski savez odluči, tako će biti – rekao je Mladen Krstajić.

O preuzimanju odgovornosti…

-Izgubili smo bitku, nismo izgubili rat. Ja sam na čelu moje vojske i tako se ponašam. Što se tiče ostavke, nisam razmišljao, jer već sutra nas očekuje nova utakmica. Bilo ko drugi da je na mom mestu ne bih prihvatio da da ostavku dan pre meča i tako ostavi ekipu na cedilu.

Za Uroša Spajića, igra se bez publike…

– Nisam igrao mnogo puta pred praznim tribinama, a na nama je da pokažemo karakter i da se vratimo na put kojim moramo da idemo – rekao je Uroš Spajić.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Složno protiv Litvanije”


« Umetnici na putu ka zlatu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook