Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio spisak igrača za prijateljske utakmice

dana Mar10 2018

Selektor Srbije Mladen Krstajić saopštio je spisak igrača za dve pripremne utakmice pred Svetsko prvenstvo u Rusiji. Rivali Orlova biće Maroko i Nigerija, a mečevi se igraju 23. marta u Torinu, odnosno 27. marta u Londonu. Na spisku se nalazi 24.igrača, a novo ime je i Vujadin Savić, fudbaler Crvene Zvezde.

“Pre nego što prokomentarišem spisak, hteo bih da se zahvalim rukovodstvu Fudbalskog saveza Srbije na poverenju.Zaista mi je čast i zadovoljstvo što ću da predvodim ono najbolje što Srbija ima. A što se tiče spiska, on ne otkriva da oni koji nisu pozvani neće biti na pripremama u maju pred prvenstvo i obrnuto, ne garantuje da će oni koji su na njemu biti sigurni putnici u Rusiju. Pratim formu igrača do juna i verovatno će biti promena. Vrata reprezentacije su svima otvorena”, istakao je Mladen Krstajić.

Konferenciji je prisustvovao veliki broj medija, a prvo pitanje se odnosilo na pozivanje Dušana Baste i Vujadina Savića, jedinog debitanta na spisku.

“Bastu poštujem kao osobu i kao igrača, ima veliko iskustvo, igra u Seriji A i kako imamo na desnom beku samo Rukavinu koji je odlično odigrao kvalifikacije, jednostavno želim da proverim i Bastu kako ne bi došli u problem pred Svetsko prvenstvo. Što se tiče Savića, mislim da je zaslužio poziv svojim igrama u dresu Crvene zvzde, on je jedan od lidera Crvena zvezde i hoću da ga proverim u ove dve utakmice”, jasan je Mladen Krstajić.

Reprezentacija Srbije okupiće se 19.marta u SC FSS u Staroj Pazovi, tri dana kasnije fudbaleri Srbije putuju u Italiju, dok će put Engleske krenuti 24.marta.

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Selektor reprezentacije Srbije Mladen Krstajić saopštio spisak igrača za prijateljske utakmice”


« Pobednica Berlinala dolazi u Beograd

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook