Selektor pred Švajcarsku : “Dream team je spreman”

dana Jun21 2018

Posle pobede u prvom meču u Samari protiv Kostarike (1:0), reprezentacija Srbije ima pred sobom novi ispit, rival je Švajcarska, selekcija koja je na otvaranju igrala sa Brazilom (1:1). Pred poslednji trening koji su Orlovi imali na stadionu Baltik Arena u Kalinjingradu, lepom zdanju koje prima 35000 gledalaca, selektor Mladen Krstajić i zamenik kapitena Nemanja Matić odgovarali su na pitanja brojnih novinara iz Srbije, Švajcarske, Brazila, Rusije.

O prijemu i podršci Rusije…

-Prvo da se zahvalim Rusiji na velikom gostoprimstvu, osećamo se kao kod kuće,  imali smo fantastičnu podršku od strane ruskih navijača i  u Samari. I to je normalno, jer kao što oni navijaju za nas, tako i mi navijamo za njih – rekao je Mladen Krstajić.

Vremenske (ne)prilike i odnos igrača prema obavezama…

-Mi iz Srbije smo navikli na sve nepogode – našalio se selektor i nastavio.- Što se igrača tiče, neće biti problema, ponašaju se od prvog dana kao veliki profesionalci i oni su, mogu to mirne duše da kažem, ponos Srbije.

O Švajcarcima…

-Naravno da smo svesni da ukoliko pobedimo idemo u drugi krug, ali isto tako znamo da imamo ozbiljnog rivala.Daćemo svoj maksimum i pokušaćemo od prvog minuta da ih ugrozimo, jer imamo kvalitet – rekaoje Nemanja Matić.

Kakvu Srbiju očekuje selektor…

-Biće nekih taktičkih promena, ali većih odstupanja od naše igre neće biti. Očekujem agresivnu igru, ali i fer plej  – ističe selektor, a Matić je dodao.- Svesni smo da nas očekuje paklena utakmica, ali ponavlajm, spremni smo, uradili smo dobro analizu i jedva čekamo da počne meč.

“Mislim da su oni kvalitetnija selekcija od nekih drugih, imaju samo jedan poraz u kvalifikacijama. A da li bi bio zadovoljan bodom? Ne.Uvek ulazim da pobedim meč. Poštujemo ih, bolji su na FIFA rang listi,po tome su favoriti, ali isto tako mi znamo naše kvalitete“, kaže Nemanja Matić.

Izvor: FSS
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Selektor pred Švajcarsku : “Dream team je spreman””


« Gabrijel Enake treće pojačanje crno belih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook