Seduction – Nova kolekcija Aleksandra Zabunovića

dana Nov10 2013

Nova kampanja dizajnera Aleksandra Zabunovića kojom promoviše aktuelnu kolekciju pod nazivom Seduction, je uprvo takva, zavodljiva i sjajna.

Kampanja je nastala u saradnji sa jednom od najpoznatijih srpskih blogerki Branislavom Antović i fotografkinjom Jovanom Mladenović.

 “Svojim unikatnim stilom Branislava je postala jedna od najzapaženijih modnih blogera. Velika je čast i zadovoljstvo bilo raditi sa Branom čiji stil, elegancija i gracioznost naprosto pleni a pogotovo u modelima iz najnovije kolkecije”, kaže mladi dizajner, a mi se slažemo.

Photo: Jovana Mladenović
Model: Branislava Antović
Make-up: Milica Jevtić

 


Dubravka Dodig
je devojka sa velikim snovima i još većim ciljem da ih pretvori u relanost. Zaljubljenik u crveni lak i visoke potpetice. Kreator sopstvenog sveta koji smatra da stil nema veza sa pukim praćenjem trendova već da je rezulat svesnosti sebe i sposobnosti da u modnom metežu pronađemo ono što će našu posebnost učiniti još posebnijom. lovestylemagic | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Seduction – Nova kolekcija Aleksandra Zabunovića”


« Ultrawell centar za psihofizički balans

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook