Saznajte sve o studiranju u inostranstvu na besplatnim konsultacijama

dana Nov28 2018

Nemestic Studio organizuje besplatne konsultacije o studiranju u inostranstvu u coworking centru Smart Office, 05. decembra 2018. godine sa početkom u 16.00h.

Vode vas na prestižne fakultete za dizajn, modu, komunikaciju, vizuelne umetnosti, menadžment, IT, ekonomiju i biznis. Upoznajte se sa Institutom Marangoni, Polimodom, Evropskim Institutom za dizajn IED, Domus Akademijom, fakultetom Politecnico iz Milana, Novom Akademijom lepih umetnosti NABA, Macromedia Univerzitetom, Raffles fakultetom iz Milana, Evropskom školom ekonomije ESE, IFA Paris Internacionalnom Akademijom, Metropolitan Univerzitetom u Budimpešti, STC Higher Education na Malti i mnogim drugim.

Tom prilikom zainteresovani đaci i studenti imaće priliku da saznaju sve o studiranju u inostranstvu: kako konkurisati za stipendije, pripremiti portfolio, koja dokumenta prikupiti za osnovne a koja za master studije kao i koje su mogućnosti za smanjenje školarine na osnovu ekonomske situacije roditelja.

Organizacijom konsultacija žele da đacima i studentima podignemo nivo informisanosti o mogućnostima upisa ili nastavka studija u inostranstvu, uslovima koje bi trebalo da ispunjavaju da bi uspešno upisali željene studije i veštinama koje su potrebne prilikom prijave.

Svi zainteresovani mogu rezervisati svoje mesto za konsulatacije tako što će se prijaviti na mejl studiranje@nemestic.com ili na broj telefona 060 56 987 65 i ostaviti svoje ime, prezime i kontakt telefon. Broj mesta je ograničen.

Smart Office
Kneza Mihaila 33, Beograd
Sreda: 05.12.2018.
Trajanje konsultacija: 16-17h
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Saznajte sve o studiranju u inostranstvu na besplatnim konsultacijama”


« Završena Nedelja italijanske kuhinje

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook