Saveti stilista za pomoć ugroženima

dana Jun11 2014

U UŠĆE Shopping Centru završena je akcija „Ušće dobrih stilova“ u okviru koje su svi posetioci mogli da, od stilista modnog studija „Click“, dobiju profesionalne savete o maturskoj, rođendanskoj, svadbenoj ili nekoj drugoj svečanoj odevnoj kombinaciji. Za stilske savete koje su dobijali, posetioci su mogli da doniraju novčani prilog u skladu sa svojim mogućnostima, i na taj način učestvuju u pružanju pomoći meštanima poplavljenih područja.

Zainteresovani su bili u prilici da vide modne predloge poznatog stiliste Peđe Nerića, kao i da prisustvuju edukativnim prezentacijama o stilu koje je davala Tijana Žunić i drugim savetima u vezi sa šminkom i frizurom koje su davali predstavnici brendova Loreal Professional i multibrand radnje Sephora. Mladima su posebno bili važni saveti u kojoj radnji mogu da pronađu željenu odevnu kombinaciju po najpovoljnijoj ceni, i na taj način uštede i vreme i novac.

Modnu humanitarnu akciju organizovao je UŠĆE Shopping Center u saradnji sa modnim studijom „Click“ i „Stil“ portalom.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Saveti stilista za pomoć ugroženima”


« Završen šesti Mikser festival

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook