Sandi Cenov, promocija novog albuma “To je to”

dana Nov28 2012

Nakon velikog interesovanja koji je njegov novi album „To je to“ izazvao u Hrvatskoj, Sandi priprema  promociju i u Srbiji, zakazanu  za četvrtak 29. novembra, u poznatom beogradskom Kasina baru.

Publika je osetila s koliko je energije Sandi pristupio realizaciji tog albuma, koliko mu je bilo važno da nakon punih pet godina diskografske pauze predstavi svojoj publici ono najbolje što je mogao učiniti.

Od prvog albuma „Ljubav za sve“ izdanog 1993.g do ovog poslednjeg Sandi je sazreo i kao autor muzike i tekstova.

Album ”To je to” donosi 11 pesama, od toga su dva bonus track-a. Većinu pesama potpisuje sam Sandi, i tim saradnika koje je okupio na ovom albumu, poput Ante Pecotića i Igora Ivanovića.
Sve je to privuklo mnogobrojne obožavatelje koji su punili koncertne prostore na kojima je ovo leto promovisao svoj aktualni album. Od izlaska albuma Sandi je predstavio pesme,”Večera s doručkom”, ”Za nas ljude izgubljene”, ”To je to!” i ovaj aktualni singl ”Jelo, Jelena”, kao posebno iznenađenje na ovom albumu zbog saradnje sa mladom, violončelistkinjom Anom Rucner.

Pesma je takođe predstavljena kao posebni singl, a na velikom koncertu u zagrebačkom Green Gold-u na kojem je obeležio 20 godina uspešne karijere, snimao je i kadrove za spot pesme.

Ubrzo nakon predstavljanja javnosti, svi singlovi s novog albuma pronašli su svoje mesto na top listama mnogih radio stanica, na youtubeu beleže zavidan broj klikova, a  da ih je publika prihvatila najbolje se vidi na koncertima  gde sve pesme pevaju od reči do reči.

Za sva tri singla postoje i snimljeni spotovi, a možete ih pogledati na ovim linkovima:

“Večera s doručkom”https://www.youtube.com/watch?v=MHV-wUBZztg

“Za nas ljude izgubljene” https://www.youtube.com/watch?v=2qjFWr28g_Q

“To je to!” https://www.youtube.com/watch?v=hv1o7AV1WdM


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sandi Cenov, promocija novog albuma “To je to””


« Lutajuća ostrva u sazvežđu Lune Lu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook