Sajam sporta 2016 na Beogradskom sajmu

dana Nov6 2016

Ovogodišnji Sajam sporta okuplja preko 100 teritorijalnih sportskih saveza, 89 nacionalnih granskih saveza, najvažnije sportske visokoškolske ustanove i predstavnike najznačajnijih sportskih institucija u zemlji. Pored državnih sportskih saveza i komiteta, na Sajmu sporta, predstaviće se i mnogobrojni izlagači sportske opreme, suplemenata, ishrane, oporavka i rehabilitacije sportista. Svakoga dana na programu su seminari, predavanja i radionice o najvažnijim temama u sportu.

„I ove godine smo pripremili brojna iznenađenja, preko 20 terena za aktivaciju, poligon za atletiku i kros fit, trambulinu, ski skakaonicu, tatami za borilačke sportove, teretanu i još mnogo toga. Ponosan sam što smo se približili svetskim trendovima i omogućili našim posetiocima da se oprobaju u sportovima nove generacije. Cilj ove manifestacije je da kroz edukaciju i zabavu  stimulišemo sve ljude, a naročito decu, da se bave sportom, kako rekreativno tako i profesionalno. Očekujemo da ćemo nadmašiti i prošlogodišnji rekord od 60 hiljada posetilaca“ – izjavio je Nemanja Svjetličić, direktor Sajma sporta.

Sajam sporta je jedinstveni regionalni događaj. Sajam sporta 2016 pod nazivom „Sport je zakon“ odžava se u Hali 1 i 1a  Beogradskog sajma. Radno vreme Sajma je od 10 do 19 časova, a ULAZ JE BESPLATAN. Pored domaćina, Ministarstva omladine i sporta, Sportskog saveza Srbije, na Sajmu će učestvovati i Paraolimpijski i Olimpijski komitet Republike Srbije, Zavod za sport i medicinu sporta Republike Srbije, Antidoping agencija Republike Srbije, Sekretarijat za omladinu i sport grada Beograda sa Sportskim savezom Beograda, Sekretarijat za omladinu i sport AP Vojvodine sa Sportskim savezom Vojvodine, Sportski savez Kosova i Metohije.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti, sport | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sajam sporta 2016 na Beogradskom sajmu”


« Svečano otvoren 37. Nivea BIH Fashion Week Sarajevo

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook