Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu

dana Oct11 2019

Najveći i najvažniji događaji u Jugoistočnoj Evropi u sferi dizajna, proizvodnje i distribucije nameštaja – 57. Međunarodni sajam nameštaja, opreme i unutrašnje dekoracije, uz 57. Međunarodni sajam mašina i alata iz oblasti drvne industrije – i ove jeseni biće mesto susreta proizvođača nameštaja i distributera, dizajnera, inženjera, arhitekata i šire javnosti.

Šestodnevni renomirani evropski događaj i ove jeseni okupiće poslovne ljude, kompanije posvećene inovacijama, vrhunskom dizajnu, kvalitetu i funkcionalnosti nameštaja. U hali 5 biće izložene mašine i alati, i premijerno predstavljene tehničko – tehnološke inovacije od izuzetne važnosti za drvno prerađivačku industriju. Ovogodišnje izdanje sajma staviće u fokus proizvođače i kompanije okrenute proverenim vrednostima, kao i mlade snage u usponu. Internacionalni karakter Sajam potvrđuje okupljanjem velikog broja poslovnih ljudi, kupaca, arhitekata, dizajnera i distributera iz regiona i svih krajeva Evrope. Veliki broj prestižnih kompanija koje će izlagati
ove godine pokazuju da je Beogradski sajam sve atraktivniji i da se nalazi na mapi bitnih evropskih dešavanja.

Tokom trajanja sajma posetioci će imati priliku da pogledaju već poznatu Izložbu mladih dizajnera i da u programu Design Talks prisustvuju razgovorima sa eminentnim učesnicima iz cele Evrope. Vrhunac manifestacije i ove godine predstavljaće dodela nagrade Zlatni ključ koju će internacionalni žiri dodeliti najuspešnijim izlagačima za 2019. godinu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Sajam nameštaja na Beogradskom sajmu”


« Počinje prodaja karata za Kisina!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook