Rosie Huntington Whiteley u kampanji za „Marks & Spencer”

dana Nov25 2013

Nova Božićna kampanja kuće „Marks & Spencer” urađena je u režiji Johan Renck – a i nosi poruku „Belive in magic & sparkle”.
Kao moderan ep u kom se spajaju moda i magija, reklama prikazuje manekenku Rosie Huntington – Whiteley koja se transformiše u likove iz poznatih bajki.

Trčeći za svojim psom Rosie upada u rupu i kao Alisa u Zemlji čuda dospeva na fashion žurku Ludog šeširdžije kog glumi David Gandy. Dalje priče je vode kroz uloge Crvenkape, Jasmin na chic magičnom ćilimu, kao i Doroti u svojim crvenim cipelama.

Kraj reklame rezervisan je za scenu u kojoj Helen Bonham Carter vraća Rosie psa koji je i poveo u avanture.

Izvršni direktor kompanije rekao je da su ovogodišnjom reklamom želeli da ožive magiju Božića za koju njihovi verni kupci kažu da predstavlja sinonim M&S.

Photo credit: www.youtube.com


Katarina Pavlović
je veliki zaljubljenik u život, esteta i hedonista. Voli modu kao umetnost, fotografiju, miris knjige i jutarnje kafe, pogled na beskrajno plavetnilo, ukus rozea i jedan mali grad na severu Toskane. Smatra da život čine sitnice pa tako često ponavlja onu Gorderovu ,,Život je ogromna lutrija u kojoj su vidljivi samo dobitni lozovi. Ti si čitaoče jedan takav loz. Lucky you!” | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rosie Huntington Whiteley u kampanji za „Marks & Spencer””


« Grunge

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook