Rijana dizajnira i čarape

dana Jul28 2015

Premijera videa njene najnovije pesme “Bitch Better Have My Money” bila je pre mesec dana. Sada nas obaveštava da je zakoračila u novi poduhvat.

Rihanna

Rijana je postavila na svom Instagram profilu (BadGalRiRi) čarape koje dizajnira. Ona je pomoćnik kreativnog direktora brenda Strance koji se bavi proizvodnjom čarapa. Potpisala je sa trogodišnji ugovor sa brendom koji je zvanični brend čarapa NBA. Čarape izgledaju umetničke a prilikom dizajniranja, bila je inspirisana atletikom i uličnom kulturom.

Sarađivala je sa mnogim modnim brendovima ali nismo mogli da pretpostavimo da će sarađivati sa brendom čarapa i dizajnirati ih. Ponovo nas je iznenadila. Ona je kreativni direktor i brenda Puma, glumi u Dior kampanji, sarađuje na liniji privremenih tetovaža sa Jacquie Aiche i radi na svojoj liniji.

 

Rihanna 1

Kreiraće žensku liniju čarapa preko kolena pod nazivom “Murder Rih Wrote” i to samo 1500 setova (3 para u setu). Prva kolekcija biće dostupna u septembru a druga u novembru.

Rihanna 2

Rihanna 3


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rijana dizajnira i čarape”


« Voz vijetnamskog ujedinjenja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook