Revija New Vamp Suzane Perić na Serbia fashion week-u

dana Nov20 2018

Poznata kreatorka Suzana Perić posle uspesne Revije koja je odrzana u Geozavodu 7.novembra , ponovo će se predstaviti u novosadskoj publici na SERBIA FASHION WEEK 24.novembra u 21h sa novom kolekcijom pod nazivom NEW VAMP u Kongresnom centru “Master” na Novosadskog sajma od 21h.

Suzana poručuje da je Svaka žena pomalo zavodnica, a svaka zavodnica je pomalo neodoljiva. Otrkijte najizazovniji deo svoje ženstvenosti sa novom kolekcijom Suzane Perić za jesen-zimu 2018/2019 pod nazivom “New Vamp”.

Elegancija, raskoš i seksepil su lajtmotiv ove “limited edition” kolekcije sačinjene od 20 unikatnih kreacija koje simbolično predstavljaju 20 godina uspešne dizajnerske karijere Suzane Perić. Modeli inspirisani urbanim glamurom izrađeni su od najkvalitetnijih atraktivnih materijala – svile, čipke, kože i pamuka ukrašenog štrasom i svetlucavim nitima.

Trend koji “New vamp” kreira izborom boja, veran je aktuelnim svestkim trendovima. Zastupljene su crna, pudercrvena, petrolejzelena, srebrnoljubičasta i metaliksiva. Poseban akcenat celoj kolekciji daju izazovne večernje haljine koje u kombinaciji sa krznom i najfinijim štofovima odišu glamurom starog Holivuda. Svako vreme ima svoje vamp dive, a na početku ove zimske sezone to je žena koja pomera granice, postavlja standarde i božanstveno ističe svoju ženstvenost.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Revija New Vamp Suzane Perić na Serbia fashion week-u”


« Počinje manifestacija Jedna knjiga-jedan grad

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook