Revija Igora Todorovića i uživanje u Tikveš vinima

dana Dec15 2015

Nova kolekcija jednog od naših najpriznatijih modnih dizajnera, Igora Todorovića, koja nosi naziv „Little blue dress“ izazvala je oduševljenje kod svih pripadnica lepšeg pola koje su imale prilike da je vide u Skupštini grada Beograda.

Kreator, čije modele nose brojne slavne dame od stila, ovoga puta spojio je lepo i korisno i odevne komade u kojima dominiraju sve nijanse plave boje prezentovao je u sklopu humanitarne misije koja je ima za cilj da pomogne inicijativu „Pobedi za decu prihvatilišta“. Pomoć za najugroženije generacije od 7 do 17 godina kojima je neophodan novi i veći dom, prisutni su mogli da uplate na licu mesta kupovnom limitirane serije svilenih marama koju je u saradnji sa Ateljeom Igor Todorović pripremila i poklonila kompanija „Maruška“.

Kolekcija koja je inspirisana idejom dizajnera da se izradi mala plava haljina koja će biti dostojna naslednica ikonografske male crne haljine, sjajno se uklopila uz najfinija vina vinarije „Tikveš“ Merlot Special Selection Muscat Ottonel Special Selection, pa su brojne zvanice iz sveta šou biznisa, politike i sporta istovremeno uživale u najplementijim tkaninama kože i krzna, ali i ukusu izvrsnih vina. U reviji i vinima uživali su Tijana Dapčević, Verica Rakočević, Dušan Borković, Dejan Luktić, Branka Pujić, Tatjana Vojtehovski, Marko Kon, Lena Bogdanović, Vjera Mujović i mnogi drugi.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Revija Igora Todorovića i uživanje u Tikveš vinima”


« NIVEA Baby Puzijada okupila preko sto beba

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook