Replay i Fashion Company potpisali ugovor o zajedničkom ulaganju

dana Dec18 2018

U okviru procesa međunarodne ekspanzije, Fashion Box – vodeća kompanija u segmentu premium denima- potpisala je ugovor o zajedničkom ulaganju sa Fashion Company za distribuciju Replay odeće, obuće i aksesoara za žene, muškarce i decu, na određenim istočnoevropskim tržištima.

Ugovor o zajedničkom ulaganju, potpisan između dva partnera, gde je Fashion Box većinski akcionar, stupiće na snagu početkom sezone jesen/zima 2019. Sporazum će promovisati razvoj brenda Replay u BiH, Srbiji (uključujući i Kosovo), Makedoniji, Crnoj Gori i Rumuniji otvaranjem 8 monobrend radnji do 2021., ali i razvijanjem veleprodajnog kanala.

Saradnja brenda Replay i Fashion Company je dugovečna i čvrsta zahvaljujući partnerstvu i ugovoru o distribuciji koji postoji preko 20 godina kada je reč o srpskom, makedonskom i crnogorskom tržištu. Godine 2018. zajedničkim snagama, ove dve kompanije otvorile su prvu Replay monobrend radnju u AFI Cotroceni tržnom centru u Bukureštu, koja se prostire na 120 m, a potom još jednu veličine 153 mu prestižnom ParkLake tržnom centru, takođe u rumunskoj prestonici.

Matteo Sinigaglia, Glavni izvršni direktor Fashion Box SpA izjavio je: „Ovaj ugovor o zajedničkom ulaganju dodatno će ojačati već čvrstu dvadesetogodišnju saradnju sa Fashion Company i uveren sam da će nam ova saradnja omogućiti da se nadogradimo na fantastičan posao koji Fashion Company obavlja u Srbiji, Makedoniji i Crnoj Gori i da razvijemo i učvrstimo pristustvo Replay brenda i na drugim strateškim tržištima poput Rumunije“.

 Milija Babović, Vlasnik Fashion Company Grupe izjavio je: Višedecenijsko partnerstvo sa Fashion Box-om preraslo je okvire poslovnog. Mi predstavljamo svojevrsnu modnu porodicu, pa je ovaj korak bio logičan nastavak. Veoma se radujemo učvršćivanju naših veza i zajedničkom osvajanju novih tržišta.“
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Replay i Fashion Company potpisali ugovor o zajedničkom ulaganju”


« Vladan Milojević i Aleksandar Mitrović dobitnici Zlatne lopte FSS-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook