Rehab šeta gradom

dana Nov16 2019

Cilj brenda “Rehab” su modeli koji svima stoje dobro, a najvažnije jeste da su udobni i kvalitetni. Marina Milovanović Lučić stoji iza Rehab-a i uspešno radi već 14 godina kao modni kreator.

Marina se ostvarila u najlepšoj ulozi koju je život mogao da joj donese – u ulozi majke i to baš kako je i maštala, dobila je dve ćerkice. Na neko vreme povukla se od dizajniranja. Trebao joj je odmor.

Baš tada sasvim spontano odlučila je da napravi duks-haljinu u kojoj se neće videti kilogrami koji su joj u tom trenutku predstavljali problem.

U trudnoći imala je 30 kg više a posle porođaja 15kg. Morate priznati da to ume da nervira (mame će je posebno razumeti). Napravila je Rehab haljinicu-duks samo za sebe. I bila je savršena, kul, opuštena, ništa se ne bi primećivalo. Mogla je da nosi sa helankama, grilonkama, farmerkama, na čizme, patike…na sve; sa kaišom, sa pederušom, uz sve je išlo.

Sve više žena koje je sretala bi je pitale za haljinu i rekle da žele isti komad. Tako je napravila par komada za prijateljice. Kako su duks-haljinu testirale cele godine, rezultat je da nisu izlazile iz nje.

Palo joj je na pamet pa zašto to ne bi podelila sa drugima – u trenutku kada se moda bazira na prekratkim duksevima i u i preuskim farmerkama koja ističu struk do ludila. Zašto ne bi napravila brend oversize dukseva koji su u trendu a stoje dobro svima. Tako je sve krenulo.

Ono što je usrećuje su poruke koje dobija od devojaka da je proizvod fenomenalan, da se super osećaju u njemu, da ga nose stalno i da je materijal izuzetno prijatan.

Energija je prepoznata što je Marina shvatila jer su jedan deo kupaca mlade mame ili tek treba da postanu. Sada “Rehab” šeta gradom.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rehab šeta gradom”


« Petar Strugar prvi put u ulozi reditelja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook