Red carpet: dodeljene BAFTA nagrade

dana Feb19 2018

Nakon dodele nagrada Golden Globe, održana je i BAFTA (britanska Akademija filmske i televizijske umetnosti) – dodela filmskih nagrada, koji je takođe protekao u crnim toaletama i odelima u znak borbe protiv seksualnog uznemiravanja i zlostavljanja žena u industriji zabave. Naziv ovakvog vida platforme poštovanja rodne ravnopravnosti na crvenom tepihu nazvali su simbolično #TimesUp ili “Vreme je isteklo”.

Nagrade su dodeljene u Londonu, u nedelju uveče. Za najbolji film proglašena je drama “Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju”. Film je nagrađen i za najbolji scenario. Nagradu najbolje glavne glumice, dobila je Frensis MekDormand za koju smatraju da je odlično odigrala ulogu u nagrađenom filmu. Titulu najboljeg glumca poneo je Geri Oldman za ulogu u ostvarenju “Darkest hour”. Najbolja sporedna glumica je Alison Dženej, a glumac Sem Rokvel za ulogu u navedenom filmu “Tri bilborda ispred Ebinga u Misuriju”.

Photo credits: https://fashionista.com

Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Red carpet: dodeljene BAFTA nagrade”


« Drugi javni čas crtanja 28. februara u KC Grad

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook