Razigrajte se pred Beogradski festival igre

dana Mar8 2018

Beogradski festival igre i kompanija Vip mobile ponovo organizuju plesni maraton, koji će se održati u subotu 10. marta na Dorćol Platzu. Pravi ritam će učesnicima obezbediti DJ Miss Millie, a za atmosferu će se pobrinuti pevačica benda Lollobrigida Ida Prester i baletski igrač i muzičar Aleksa Jelić.

Učesnicima nije potrebno prethodno poznavanje različitih stilova plesa jer će se takmičiti u freestyle igri od 20h do 23h. Aleksa Jelić je i ove godine pripremio raznovrsne zadatke „maratoncima“, a za one koji budu najkreativniji i najizdržljiviji Beogradski festival igre i Vip mobile su pripremili lepe nagrade. Obavezna registracija učesnika obaviće se na licu mesta u periodu od 19 do 20 časova.

Razigravanje je pravi uvod u jubilarni 15. Beogradski festival igre, od 15. marta do 4. aprila, pod sloganom „Prestonica“. U tom periodu će se publici u Beogradu i Novom Sadu predstaviti 15 kompanija iz 13 zemalja sa više od 20 koreografskih radova. Kompanija Vip mobile već 11 godina, kao glavni partner, podržava Beogradski festival igre, jedan od najvažnijih festivala umetničke igre u svetu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Razigrajte se pred Beogradski festival igre”


« Lancôme s ponosom predstavlja suradnju s novom muzom Chiarom Ferragni

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook