Ramonda Serbica by VR

dana Apr29 2013

Naša proslavljena modna kreatorka, Verica Rakočević, obeležiće trideset godina umetničkog rada na reviji zakazanoj za 11.maj  kolekcijom „Ramonda Serbica“ za proleće/leto aktuelne sezone.

Kolekcija je inspirisana čudesnim cvetom Ramonda Serbica, autohtonom vrstom, koji raste u okolini Niša, a koga je otkrio Josif Pančić. Ovaj  nesvakidašnji cvet ima čudesnu moć. Nakon što ga potopite u vodu kada je potpuno uvenuo, ima moć da u potpunosti oživi.

Za kolekciju “Ramonda Serbica”  urađena je i serija tašni, nakita (CityFashion Jewelery), a ametist i nebrušeni smaragd zauzimaju značajno mesto u kolekciji. Verica je takođe uradila posebnu liniju obuće za ovu priliku.

Predstavljanje kolekcije, kojom se obeležava 30 godina radaVerice Rakočević, poklapa se sa veoma bitnim datumom u istoriji , proslavom 1700godina od donošenja Milanskog edikta.

Reviju će prenositi Fashion TV, a među gostima će biti i Estefanija Giacombini – urednica i novinarka mode na TG1, RAI-a.

Sam događaj će biti organizovan u autentičnom, elegantnom  ambijentu,  produkcijski u rangu sa svetskim događajima tog tipa, pratećim performansima i gostima iznenađenja.

Sredinom marta Verica je boravila u Njujorku, gde je uradila katalog koji će pratiti kolekciju, a saradnici  su joj fotograf  Milena Rakočević, stilista Peđa Govedarica, kao i naša veoma tražena manekenka u Americi Mina Cvetković.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Ramonda Serbica by VR”


« U vrevi stila i modnog ukusa

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook