Rakuten Viber postao zvanični kanal komunikacije FK Barselona

dana Aug7 2017

Rakuten Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, objavila je početak partnerske saradnje sa legendarnim španskim fudbalskim klubom “FK Barselona” – time postavši njegov zvanični kanal komunikacije. Putem Zvaničnog javnog naloga FK Barselona na Viberu, njegovi navijači i obožavaoci  će moći redovno da se informišu o svakodnevnim aktivnostima tima i njegovih zvezda, da prate tok utakmica iz minuta u minut, glasaju za najboljeg igrača susreta, učestvuju u kvizovima i video nagradnim igrama… Dodatno, Viberovim korisnicima stoji na raspolaganju besplatni paket Viber Stikera FK Barselone, dok je korisnicima u SAD dostupna i mogućnost ekskluzivne kupovine iz Barsine on-lajn radnje – direktno kroz četovanje na Viberu.

Vlasnik aplikacije Rakuten Viber – japanski i azijski džin u elektronskoj trgovini, Rakuten Grupa, postala je vodeći globalni sponzor tima iz Katalonije od 2017 do 2021 – sa mogučnošću produženja ugovora. Ovo partnerstvo bi trebalo da značajno doprinese razvoju Barsine platforme digitalne komunikacije – putem svih raspoloživih i inovativnih vidova Rakutenove tehnologije – na radost igrača, uprave, navijača i on-lajn kupaca.

U čast ustanovljenja ovog jedinstvenog partnerstva u svetu sporta danas, na specijalnoj promociji za Istočnu Evropu organizovanoj u Moskvi, zvanicama su se obratili Globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber, Đamel Agaua (Djamel Agaoua), kao i Glavni menadžer digitalnih platformi FK Barselona, Rožer Gastro Navaro – podelivši sa zvanicama planove za razvoj digitalne komunikacije sa obožavaocima kluba širom sveta putem Vibera.

“FK Barselona je presrećna zbog partnerstva sa Rakuten Grupom i Viberom, i jedva čekamo da otpočnemo sa zajedničkim stvaranjem i razvojem kanala i platformi digitalne komunikacije nove ere. U tom smislu, planiramo dinamičan rast i proširenje komunikacije sa našim obožavateljima širom sveta, u timskom duhu sportskog i poslovnog fer-pleja”, naglasio je Gastro Navaro.

“Ponosni smo na partnerstvo sa jednim od najboljih fudbalskih klubova u istoriji sporta. Zahvaljujući ovom partnerstvu i iskustvu naše matične kompanije Rakuten, Viber će ponuditi brojne interaktivne funkcije milionima Barsinih navijača širom sveta – i to na jednom mestu. Time što će njeni navijači moći da se momentalno informišu o aktivnostima igrača i kluba putem zvaničnog Javnog naloga FK Barselone na Viberu, da ćaskaju, razmenjuju stikere i šopinguju – već imamo osećaj da smo postali deo Barsinog tima – pred kojim je samo – sve veći uspeh!” zaključio je Đamel Agaua.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, najnovije vesti, trendovi | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Rakuten Viber postao zvanični kanal komunikacije FK Barselona”


« Slavimo umentost: žurka i film

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook