Prvo predstavljanje knjige u Štark Areni: Um je najjači afrodizijak

dana Oct10 2018

Po prvi put u Štark Areni održaće se promocija jedne knjige: u utorak 16. oktobra u velikoj sali Press Centra arene poslovni konsultant i autor na temu neverbalne komunikacije, Marko Burazor, predstaviće svoju najnoviju knjigu “Um je najjači afrodizijak” (izdavačke kuće “Draslar”).

Promocija počinje u 18:00, ulaz je 109 – istok. Pored same knjige fokus će biti i na gostima, međunarodno priznatim konsultantima iz različitih oblasti, koji će na panelu govoriti o neverbalnoj komunikaciji i motivaciji. Ulaz je slobodan. Učesnici događaja biće: Takaši Kimura – poslovni konsultant iz Japana,  Lidija Maričić – direktorka Finesa edukativnog centra, Stela Karl Ćosić – executive & leadership coach, Vesna Opavski, digitalna umetnica i predavač o internet komunikaciji i Marko Burazor – autor.

 “Um je najjači afrodizijak” je knjiga koja daje praktične alate i smernice u vezi sa temama kao što su motivacija, uspeh, lični razvoj, govor tela… Marko Burazor je karijeru razvijao kroz ugledne korporacije a nastavio je kao poslovni konsultant i autor i predavač o neverbalnoj komunikaciji;  partner je na projektu “Poslovna znanja”.

 Prvu knjigu “Naučite jezik kojim ceo svet govori (Neverbalna komunikacija na delu)” objavio je  2012. godine , a naredne godine objavljuje knjigu “Razlike među kulturama (Neverbalna komunikacija II)”. Jedan je od autora u knjizi “Tip of the Week #1” iz  2016. godine.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prvo predstavljanje knjige u Štark Areni: Um je najjači afrodizijak”


« Easy Tiger predstavlja Shoxya

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook