Prvi CoffeFest u Srbiji

dana Sep26 2014

Na festivalu će učestvovati vodeći proizvođači kafe iz regiona i sveta, a neki od njih će predstaviti svoje proizvode prvi put na domaćem tržištu. Baristi će svoje veštine moći da usavrše na naprednoj obuci, ali i da ih testiraju na Brita takmičenju barista. Oba događaja su besplatna, a svi zainteresovani mogu da se prijave na sajtu www.coffeefest.rs.

Za profesionalce iz sveta kafe tu su stručna predavanja i paneli, a za napredne korisnike biće organizovane obuke i radionice pripreme savršene kafe kod kuće. Testing and tasting zona predstaviće neke od vodećih aparata za kafu na tržištu, a posetioci će moći lično da ih isprobaju i pronađu idealni aparat za svoju kuću ili kancelariju.

Očekuje se da će CoffeeFest posetiti preko 30.000 pravih uživalaca u kafi i čaju, koji će pored degustacije raznih ukusa uživati i u zabavnom programu, muzičkim nastupima i takmičenjima. U saradnji sa kanalom 24 kitchen biće organizovan program „Kuvanje sa kafom“, najbolji baristi takmičiće se u izradi latte art-a, a u Sekopak eko kutku posetioci će naučiti kako da kreativno recikliraju ambalažu kafe, ali i ponesu jednu sadnicu biljke kafe kući.

CoffeeFest brine i o najmlađima koji će uživati u dečijem kutku uz animatorski program, ali i naučiti ponešto na edukativnoj predstavi o ekologiji. Takođe, za decu bez roditeljskog staranja prikupljaće se sredstva na humanitarnoj akciji „Kafa sa poznatima“.

U iščekivanju festivala više informacija možete naći na Facebook stranici CoffeeFest Belgrade gde ljubitelje kafe čekaju najrazličitije zanimljivosti o ovom napitku. Za sve ostale informacije posetite www.coffeefest.rs.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle, trendovi | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prvi CoffeFest u Srbiji”


« Savamala ovog vikenda u znaku društvenog aktivizma!

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook