Prva ekskluzivna NYX professional makeup prodavnica u Beogradu

dana Dec8 2017

Jedan od najpopularnijih svetskih brendova – NYX Professional Makeup – u Srbiju donosi potpuno novo iskustvo kupovine otvaranjem svoje prve ekskluzivne prodavnice u centru Beograda.

9.decembra NYX Professional Makeup otvara svoju prvu interaktivnu prodavnicu na Terazijama, u samom srcu grada! Nova prodavnica biće centar okupljanja za beauty zajednicu, ali i za ostale makeup sladokusce koji žele da uživaju u ekskluzivnoj ponudi profesionalne šminke, koja premašuje dve hiljade različitih proizvoda na jednom mestu.

“Dostupna profesionalna šminka koja omogućava neograničenu umešnost u ulepšavanju za sve.” – To je bio cilj osnivača ovog brenda, mlade korejsko-američke preduzetnice, kada je 1999. godine pokrenula NYX Professional Makeup u centru Los Anđelesa, sa linijom olovaka za oči i usta svetlih duginih boja. Njen san da pruži fanaticima za šminkanje vrhunske alate za samoizražavanje po pristupačnoj ceni ubrzo je ostvaren. NYX Professional Makeup je pomogao rastu zajednice profesionalnih šminkera kroz sajmove i škole šminkanja, omogućavajući makeup umetnicima širom sveta da popune svoje komplete obiljem pristupačnih, ali visokokvalitetnih proizvoda. Svetski najtraženija i najbrže rastuća linija šminke, stvorena od strane “makeup kameleona”  namenjena za njoj slične umetnike širom sveta.

NYX Professional Makeup prodavnica ponudiće više od 2.000 artikala, omogućavajući svakoj osobi da odabere bilo koju boju, u bilo kojoj kategoriji, bilo koje teksture na jednom mestu.

Povodom otvaranja svoje prve ekskluzivne prodavnice NYX Professional Makeup je pripremio poklone za prvih 1.000 kupaca – Mage Shine Lip Gloss, a za 500 najbržih i Lippie neseser, bez obzira na vrednost kupovine. Povedite svoje kućne ljubimce, jer je prodavnica pet friendly, i dođite u subotu 9. decembra tačno u podne.#Oslobodi svoje boje!
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prva ekskluzivna NYX professional makeup prodavnica u Beogradu”


« “Legenda o Kolovratu” preti da postane najgledaniji film u istoriji ruske kinematografije

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook