Promovisan žreb dvanaestog teniskog turnira poznatih Srbije

dana Oct10 2014

Mečevi u konkurenciji muškog i ženskog singla, muškog dubla sa pod-žrebom za predstavnike diplomatskog kora – kao i program 8. Imlek Mini Tenis Opena za decu do 10 godina izazvali su veliko interesovanje kod svih gostiju, a naročito predstavnika medija – kojima su prisutne zvezde često davale izjave sa prognozama ishoda mečeva – uz prepričavanje anegdota sa prethodnih turnira.


Vuk Brajović

Među „poznatim teniserima“ svojim optimizmom i vedrinom naročito su se isticali Savo Milošević, Neda Ukraden, Jelena i Žika Zana, Niggor, Jellena, Marko Đurovski, Uroš Ćertić, Peđa D Boy, Adriana Čortan, Milan Bošković, Nenad Marjanović, Miša Obradović, Jelena Gavrilović, Petrući….


Neda Ukraden

Humanitarni fond turnira i ovoga puta je bio posvećen Udruženju grada Beograda za borbu protiv diabetesa „Plavi krug“, a najavljeno je pokretanje novog Fonda za podršku mladim profesionalnim igračima i igračicama Srbije u svetskoj WTA i ATP konkurenciji.


Boutique #2

Egzibicioni meč turnira u nedelju predstavio je jednu od najboljih junorki sveta, Ivanu Jorović – i našeg afirmisanog mladog teniskog ATP profesionalnog igrača Peđu Krstina, dok je ovoga puta trofeje učesnicima turnira uručio naš najuspešniji mladi teniski trener u međunarodnoj profesionalnoj konkurenciji ove sezone, Nemanja Kontić!


Organizator sa učesnicima turnira

Dvanaesti teniski turnir poznatih ličnosti Srbije je odigran u subotu i nedelju, 27. i 28. septembra na terenima TC „Novak“, u trajanju od 10 do 18 časova tokom oba dana. Ulaz za publiku je bio slobodan, uz brojna iznenađenja i poklone koji tradicionalno dočekuju poklonike „belog sporta“!

Photo credit: Gorana Filipović


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Promovisan žreb dvanaestog teniskog turnira poznatih Srbije”


« Bowtie wooden style Nemanje Stojanovića

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook