Promocija novog Givenchy parfema

dana Oct2 2018

U dobroj atmosferi i u prijatnom ambijentu kluba Fabrika, uz prisustvo velikog broja raspoloženih zvanica iz javnog života,  predstavljen je krajem septembra novi miris modne kuće Givenchy – „L’Interdit“. Kao i sve što je u duhu ovog brenda i novi parfem odiše senzualnošću, neprevaziđenom klasikom, ali i buntom i pozivom da se pravila krše.

Prvi parfem koji je lansirala čuvena modna kuća 1957. godine bio je “L’Interdit”. To je bio miris koji je gospodin Iber de Živanši, osnivač ovog brenda, poklonio njegovoj prijateljici i muzi Odri Hepbern.

Danas, 2018. godine predstavljeno je novo, redizajnirano izdanje ovog parfema, koje je inspirisano mitom o velikom prijateljstvu. I kao i Odri i miris i bočica odišu sofisticiranošću i elegancijom.

Iber de Živanši je bio aristokrata sa talentom za avangardu. Njegova moda je bez mnogo ukrasa, ali u njegovom pristupu bilo je nešto klasično i neustrašivo.

Legenda kaže da kada je Živanši tražio  dozvolu velike glumice da parfem, kreiran isključivo za nju komercijalizuje i pusti ga na tržište 1957. godine, ona je razigrano odgovorila: “Zabranjujem ti” i tako je nastalo ime parfema “L’Interdit”, što u prevodu sa francuskog znači zabrana.

Sada, 2018. godine otvara se novo poglavlje, a Givenchy kreira novi L’Interdit miris pozivajući žene da pređu liniju i otkriju uzbuđenje zabranjenog.

Više fotografija pogledajte na našoj Facebook strani.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Promocija novog Givenchy parfema”


« Humanost pobedila na teniskom turniru poznatih

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook