Proleće 2016: osvežite poslovne kombinacije

dana Apr25 2016

Trendovi za proleće 2016 veoma podsećaju na kombinacije za posao. Pojedini komadi su idealni za nesvakidašnji poslovni izgled i uvođenje smelog kolorita.

Klasičnu belu košulju zamenite košuljom sa crnim prugama – karakterističnim već sezonama. Kako su detalji uvek bitni i jedan vrlo jednostavan ostavlja i te kako utisak, opredelili smo se za ovaj sa prednjim vezivanjem. Prednje vezivanje ste najčešće viđali na haljinama.

Kada birate pantalone za posao, izbegnite crne, bele i sive – već roze. Ukoliko ste više za klasiku, promenite samo boju a ako volite da eksperimentišete, imamo predlog za vas. Opet, pored boje reč je i o jednom detalju.

Kako su pidžame-forme aktuelne, koloritne pidžama-bluze su uzele maha i preplavile ponudu mnogih brendova. Možda niste smeli za ovako atraktivnu bluzu zato birajte pidžama-bluzu u bojama prilagođenim vašoj ličnosti.

Crnu torbu možete zameniti crvenom, žutom ili nekom drugom u bojama proleća a kada je reć o obući, bele su poželjne. Za izlazak su idealne i papuče sa otvorenim prstima koje smo ranije nosili.

Midi suknje su uvek aktuelne, samo menjamo materijale i prilagođavamo ih sezoni. Za proleće je idealna plisirana suknja pastelnih boja kao imperativ ove i sledeće sezone.

Pored cvetnih dezena na bluzama, sa jednobojnom bluzom ili košuljom kombinujte sakoe cvetnih dezena – prava radost nakon vunenih sakoa zagasitih boja.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Proleće 2016: osvežite poslovne kombinacije”


« Na besplatnim dermoskopskim pregledima na Trgu Republike preko 1200 pacijenata

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook