Proglašenje pobednika Instagram konkursa “Budi i ti nova diva”

dana May15 2015

Čak 30 novih malih diva, ali i nekolicina raspevanih dečaka, dueta, pa čak i hor, izveli su refren velikog Indilinog hita “Dernier Danse”, pokazali nam da znaju da pevaju, a prva tri snimka (sa preko 2 000 lajkova!) i drugi učesnici, nagrađeni su druženjem sa Indilom i ulaznicama.

INDILA
Indila

Naše mlade dive, učesnice festivala “New Divas,” Sara Jovanović, Nevena Božović, kao i Zoe Kidah i Konstrakta iz Zemlje gruva, družiće se sa najboljima i uručiti im zanimljive nagrade, nakon čega će svim učesnicima i prisutnima  prirediti posebno iznenađenje, kao delić onoga što publika može da očekuje 26. maja na “New Divas” festivalu u Kombank Areni.

Kombank Arena je prisutnima obezbedila i popust od 20% na cenu ulaznica u periodu od 14h do 16h na blagajni Bilet centra Beograda.

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Proglašenje pobednika Instagram konkursa “Budi i ti nova diva””


« Počeli Reebok Urban Fitness treninzi širom Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook