Prodajna izložba unikata “ReFORMA”

dana Oct7 2014
Na oktobarskoj ReFORMI, svoje unikatne radove predstaviće oko 25 dizajnera, i to – kolekcije unikatne garderobe za predstojeću sezonu jesen/zima 2014/15, kolekcije unikatnog nakita izrađenog od različitih materijala i različitim tehnikama, unikatne modne detalje kao što su tašne, cegeri, kravate, leptir mašne, rajfovi, ukrasi za kosu; unikatne predmete za kuću – home decor i prirodnu kozmetiku – ručno rađene biljne sapune i pomade.
S obzirom na tradiciju “Retro Chic” izložbi, i na ovoj, biće zaseban vintage kutak rezervisan za starine i antikvarne stvari i njihove kolekcionare, ali i veliki izbor dizajnerskih kolekcija rađenih u “retro” stilu sa vintage motivima.
Zašto su ove izložbe posebne i šta je to što ih čini jedinstvenim i drugačijim od ostalih beogradskih izložbi unikata?

Na “Retro Chic” izložbama izlažu pojedini dizajneri čije radove možete videti samo kod nas; oni imaju poseban vintage kutak i posebnu celinu namenjenu za nove trendove u dizajnu koji nam dolaze, kao što su re-design, re-cycle, up-cycle. Podržavaju eko koncept u dizajniranju.

“Retro chic” izložbe su jedinstvene i po atmosferi i pozitivnoj energiji, ali i po popustima koje možete dobiti sa flajerom ukoliko ga uzmete od njihovih promotera.

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prodajna izložba unikata “ReFORMA””


« Milano close up

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook