Pripreme za matursko veče u Ušće Shopping centru

dana May27 2014

Profesionalni stilisti modnog studija „Click“ i Beogradske Nedelje Mode davaće lične savete u petak, 30. maja, od 17 do 21 čas, u subotu, 31. maja, od 13 do 17 časova, kao i u nedelju, 1. juna, od 13 do 21 čas. Zainteresovani će moći da na licu mesta dobiju i savete u kojoj radnji mogu da pronađu željenu odevnu kombinaciju po najpovoljnijoj ceni, i na taj način uštede i vreme i novac.

Ušće dobrih stilova

U subotu, 31. maja, u UŠĆE Shopping Centru će biti organizovane i jednočasovne edukativne prezentacije u okviru kojih će stilisti zainteresovanoj publici predstaviti brojne odevne kombinacije za proslave, kao i druge savete u vezi sa šminkom i frizurom. Prva prezentacija počinje u 17 časova, dok je sledeća zakazana za 19 časova.

Istovremeno, na Facebook stranici Ušće Shopping Centra, mladi će imati priliku da do 1. juna kreiraju svoje „digitalne odevne kombinacije“, a autori tri najlepša rešenja po izboru žirija osvojiće zanimljive poklone. Žiri će činiti predstavnici UŠĆE Shopping Centra i Stil portala.

Modnu humanitarnu akciju organizuje UŠĆE Shopping Center u saradnji sa modnim studijom „Click“ i „Stil“ portalom.

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: lifestyle | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pripreme za matursko veče u Ušće Shopping centru”


« Vrhunska moda “krstarila” Beogradom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook