Pripreme finalistkinja izbora za Miss Srbije 2013

dana Oct8 2013

Peščane i lepe plaže Grčke finalistkinje su zamenile netaknutom, divljom prirodom Tare. “Kiša i blato su nažalost prateći sadržaji naših modnih fotografija! To nas umetničke fotografe, međutim i stimuliše. Mislim da smo napravili sjajne snimke. ” – kaže Dag Ulić, direktor fotografije i filmski autor koji je pre nekoliko godina u Kanu dobio Zlatnu Palmu, za eksperimentalni kratki film.

Tema ovogodišnjeg izbora za Miss Srbije ’’Ekološka svest – prirodna lepota’’, inspirisala je finalistkinje da u prelepim predelima neistražene prirode Tare,  pokažu koliko maštovite i kreativne mogu da budu.

’’Eko vile’’ su za potrebe snimanja kraj vodopada, u svetlo plavim haljina modne kreatorke Maje Marukić, hrabro pozirale sa čizmicama u blatu i cvetnim vencima u kosi. Uz haljine boje neba, devojke su nosile unikatne minđuše i nakit u obliku listova i grančica koji je dizajnirao Vojislav Žakula. „Naš stilista se dosetio i za potrebe snimanja, da bi čarolija bila što veća a ja što upečatljivija vila, da skine zavese iz hotela i nameste ih kao glamuroznu haljinu. Prvo mi ništa nije bilo jasno, a onda sam uživala! – komentariše Milica Vukliš, finalistkinja, studentkinja Građevinskog fakulteta koja paralelno: pozira i u svakom slobodnom momentu uči za ispit.“ Finalistkinja sa Kosova i Metohije – Anđelka Tomašević dodaje: “Nikad nam nije bilo lakše da držimo  osmeh na licu za potrebe snimanja, jer su nam se lica pored reke Drine ’’ukočila’’!“

Fotograf Sara Popović je poput akrobata skakala sa stene na stanu, ne bi li na najbolji način zabeležila lepotu devojaka i prirode fotoaparatom. Sara je došla u tim fotografa Miss Srbije 2013, kao student Akademije  umetnosti.

Akademija je raspisala konkurs za dva studenta fotografije, koja će imati tu retku priliku da putuju sa lepoticama i prave njihove bookove. Sara je eto uspela, jer je njena fakultetska izložba fotografija ostavila najupečatljiviji utisak.

’’Devojke, za lepotu se treba i žrtvovati’’, ohrabrivala  je Sara finalistkinje dok su pokušavale da izvade štikle iz trave.

Mislite da preteruju za magične momente zabeležene na Tari? Grešite! Sve foto i video snimke videćete ekskluzivno  15. oktobra uživo tokom prenosa izbora za Miss Srbije 2013 na televiziji Pink od 20 časova.


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pripreme finalistkinja izbora za Miss Srbije 2013”


« Đorđe Luković – Otvaranje izložbe

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook