Prilika 2019- Umetnost komunikacije

dana Oct19 2019

Jedanaestu po redu konferenciju Prilika, pod nazivom “Umetnost komunikacije”, Društvo Srbije za odnose s javnošću organizuje 25. oktobra 2019. godine u Svečanoj sali Beogradskog sajma u Beogradu.

Ovogodišnja konferencija sa sloganom „Umetnost komunikacije“ baviće se komunikacijama u budućnosti, digitalizacijom i digitalnom komunikacijom, novim modelima komunikacije za medijska partnerstva, stanjem PR struke kod nas i u svetu itd., a sve to u cilju boljeg razumevanja kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

Među učesnicima ove godine publika će imati priliku da čuje Oguza Kusa, komunikologa sa Univerziteta u Instambulu, stručnjaka za digitalne trasformacije, Jelenu Mihelčić, šeficu PR tima agencije Bruketa&Žinić&Grey; Marka Škorića, specijalistu za komunikacije u kompaniji Nordeus i Ranka Vučinića, iz agencije Priredba.

Kakvi su modeli komunikacija za medijska partnerstva saznaćete od Alene Grozdanić iz Adria Medie, Irena Trifunović iz Opela govoriće na temu PR-a u automobilskoj industriji a Nurdor Srbija predstaviće svoju uspešnu Pruži korak call to action kampanju.

Na temu transformacija platformi komunikacija za generacije koje dolaze svoje stavove podeliće Aleksa Radonjić, United Media – Vida, Đorđe Trbović, IDJ TV, Galeb Nikačević, NOIZZ, Slavica Pešić, Muzej Savremene umetnosti i Stefan Despotović, Naftna industrija Srbije.

Tips&Tricks za digitalne komunikacije otkriće nam Nevena Martinović, Conflence Property Managemen i Anastasija Stasha Đurić, influenserka.

Digital element predstaviće rezultate istraživanja stanja PR struke. Autorke Tamara Vlastelica, Fakultet organizacionih nauka u Beogradu i Danijela Lalić, Fakultet tehničkih nauka u Novom Sadu promovisaće svoju najnoviju knjigu Korporativne komunikacije za primer.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prilika 2019- Umetnost komunikacije”


« Dzenifer Eniston dobija People’s Icon nagradu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook