PRilika 2014

dana Nov5 2014

Društvo Srbije za odnose s javnošću (DSOJ) organizuje 7. i 8. novembra u Zvezdara Teatru u Beogradu, šestu međunarodnu konferenciju pod nazivom “Komunikacija na (s)ceni”.

Kao i svake godine, stručna konferencija okupiće na jednom mestu PR i komunikacijske profesionalce iz Srbije i regiona, a uz brojne domaće, regionalne i inostrane stručnjake daće odgovore na goruča pitanja iz struke odnosa s javnošću.

Na ovogodišnjoj konferenciji, DSOJ će ugostiti renomirane predavače iz Evrope, Srbije i regiona, a između ostalih i tri vodeća međunarodna komunikaciona stručnjaka – Džeremija Galbraita, globalnog direktora za strateško komuniciranje i generalnog direktora Burson-Marsteller mreže za Evropu, Bliski Istok i Afriku; Pola Holmsa, osnivača i CEO, Holmes Report & SABRE awards, kao i Donalda Stila, međunarodnog stručnjaka za krizne komunikacije i bivšeg glavnog savetnika za komunikacije u BBC-u.

Pored njih, na ovogodišnjoj PRilici učesnici će moći da čuju i neke od uspešnih regionalnih i domaćih stručnjaka u oblasti komunikacija poput Damira Juga, dekana Bernays škole za komunikacijski menadžment i Miše Lukića, predsednika Publicis Grupe.

Na ovogodišnjoj konferenciji, pod nazivom “Komunikacija na (s)ceni”, predviđeno je da se održe dva predavanjai radionica stručnjaka iz inostranstva, pet studija slučaja kompanija NIS, Philip Morris, Telenor i IKEA, dve panel diskusije, kao i prezentacija rezultata istraživanja European Communications Monitor 2014 za Srbiju.

Program konferencije možete preuzeti ovde: PRilika 2014 – program

 


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , , , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “PRilika 2014”


« Peto veče Perwoll Fashion Week-a

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook