Prikupljanje pomoći za žrtve poplava

dana May19 2014

Posetioci UŠĆE Shopping Centra moći će da od danas, nedelje, 18. maja, prilikom parkiranja vozila doniraju iznos u skladu sa svojim mogućnostima i na taj način učestvuju u prikupljanju pomoći za meštane poplavljenih područja u Srbiji.

Svi koji žele, mogu u centralnom holu u prizemlju UŠĆE SC doneti ćebad, garderobu i obuću, kao i ostale neophodne artikle, koje će UŠĆE u saradnji sa organizacijom Crveni krst dopremiti žrtvama vremenskih nepogoda. Sve informacije u vezi sa akcijom prikupljanja pomoći građani mogu da dobiju na infopultu u glavnom holu UŠĆE Shopping Centra. Takođe, neohodne artikle građani će moći da ostavljaju i u Immo Outlet Centru, na Novom Beogradu (Gandijeva 21, blok 64).

Zaposleni u kompaniji „Confluence Property Management“, koja upravlja UŠĆE Shopping Centrom i Immo Outlet Centrom, pripremili su i poslali prvi deo pomoći u vidu hrane, odeće i baterijskih lampi, a pozivaju građane da se odazovu akciji kako bi nastavili u pomaganju ugroženim domaćinstvima.

 Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: najnovije vesti | tagovi: , , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prikupljanje pomoći za žrtve poplava”


« Poplave u Srbiji: pogledajte gde sve možete da predate pomoć

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook