PRIJAVE ZA MISS BiH – Ne propustite izbor najlepše devojke za Republiku Srpsku

dana Jul3 2019

Iza direkcije Miss BiH za Miss Svijeta je 23 godine tradicije, iskustva i napretka gde su 23 najlepše djevojke Bosne i Hercegovine imale čast predstavljati svoju državu Bosnu i Hercegovinu na najstarijem i najglamuroznijem natjecanju u svijetu – Miss World. Djevojke osim lepote trebaju imati karakter i harizmu, a najlepša od svih treba pokazati sve svoje kvalitete, običaje i kulturu djevojkama iz celog sveta. Treba prvo raditi na sebi, ulagati u sebe i učiti, kako bi se rezultati ostvarili.

Dosadašnje predstavnice Miss Bosne i Hercegovine su zajedno sa direkcijom Miss Bosne i Hercegovine ostvarile svoje ciljeve i snove te se upisale u 23 godine tradicije koju stvaraju i neguju.

U toku 2019.godine na području Republike Srpske pozivaju sve zainteresovane devojke od 17-24 godine da pošalju svoje podatke (ime i prezime, godine, visinu, težinu, grad, broj mobilnog i jednu fotografiju) na prijava@missbih.ba, prijavezamissbih@gmail.com te u inbox na Facebook stranicu Miss Bosne i Hercegovine za Miss Sveta, jer su prijave u toku.

Devojke koje budu izabrane kao predstavnice Miss Republike Srpske 2019.godine, stiču pravo učešća na kasting za izbor za Miss Federacije 2019. koji će se održati 01.09.2019.godine uz direktan prenos na FTV. Nakon toga sledi finalni izbor Miss Bosne i Hercegovine za Miss Sveta,koji će se održati 06.10.2019.godine.

Ako želite i  vi da postanete deo lepe i pozitivne priče, pokažete svoje kvalitete, sklopiti nova prijateljstva i odete na mesta gde nikada niste bili, ovo je vaša prilika. Postanite deo Miss obitelji, prijavi se na izbor za Miss Bosne i Hercegovine, kreni u svoju novu životnu avanturu i možda upravo ti postaneš Miss Bosne i Hercegovine koja će predstavljati  zemlju pred očima celog sveta.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “PRIJAVE ZA MISS BiH – Ne propustite izbor najlepše devojke za Republiku Srpsku”


« Diploma 2019. – izložba studenata Fakulteta primenjene umetnosti

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook