Prestižna nagrada MTV VMA konačno i u rukama pevačice Dženifer Lopez

dana Aug2 2018

Pevačica, glumica i profesionalna igračica Dženifer Lopez (J.Lo) biće odlikovana prestižnom nagradom Michael Jackson Video Vanguard Award za njen životni rad. Nagrada će joj biti uručena na ovogodišnjem MTV VMA 2018 (2018 MTV Video Music Awards).

Prestižnu nagradu za doprinos muzici dobili su i Bijonse, Rijana, Kanje Vest, Britni Spirs… J.Lo će na samoj ceremoniji dodele nagrada izvesti performans za pesmu Dinero za koju je nominovana za najbolju saradnju i najbolji latino video.

Nakon što je šira javnost saznala za dodelu nagrade, usledili su pozivi za gostovanja u raznim emisijama. Posebno je dotaklo pevačicu, prilikom gostovanja u jednoj, što su publiku sačinjavali dvadesetogodišnjaci koliko dugo i traje njena karijera. Pojavila se u beloj košulji i teksas Versace čizmama koje su ubrzo postale viralne na internetu – posebno na društvenim mrežama objavljivane.

Sa nestrpljenjem očekujemo 20. avgust kada će nagrade MTV VMA biti dodeljene u Njujorku (Radio City Music Hall).


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: ličnosti | tagovi: , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prestižna nagrada MTV VMA konačno i u rukama pevačice Dženifer Lopez”


« Tridesetočasovna radna nedelja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook