Premijerom filma “Borg i Mekinro” počeo tradicionalni humanitarni turnir poznatih

dana Sep28 2017

Premijera  filma “Borg i Mekenro” o čuvenom rivalstvu legendi koje je obeležilo jednu celu epohu tenisa održana je sinoć u Beogradu, jednom od prvih gradova u Evropi koji je dobio tu čast. Lik Bjorna Borga tumači Sverir Gudnason, jedna od najvećih mladih filmskih zvezda iz Švedske, a njegovog ljutog teniskog rivala – a zatim i do danas velikog prijatelja Džona Mekenroa – popularni američki glumac Šaj Lebef. U filmu se pojavljuje i Borgov sin Leo, koji igra mladog tenisera na početku karijere.

Brojni ljubitelji tenisa su uživali u filmu: Bojana Jovanovski,  Neda Ukraden, Aleksandar Gajšek, Ceca Danilović, Milka Forcan, Jellena, Niggor, Srećko Jarić, Vuk Vidor, Ivan Gavrilović, Darko Udovičić, Miša Obradović, Aleksandra Simić, Ilija Belošević, Filip Miletić, Dragan Vujić Vujke, Biljana Vraneš, Iva Ikon, Nenad Marjanović, Siniša Ubović, Petrući, Miloš Krivokapić, Nebojša Radović.

 Premijerom filma ujedno je najavljeno održavanje 16. humanitarnog Porše teniskog turnira poznatih ličnosti Srbije, koji se održava na terenima TC Novak za vikend  30. septembra i 1. oktobra. Mečevi oba dana programa  će se igrati od 10h do 17 časova, uz slobodan ulaz i brojna iznenađenja i nagrade za publiku. Humanitarni fond turnira će po prvi put biti uručen udruženju „Uvek za decu“ klinike za onkologiju u Beogradu. 

 “Oduševljen sam sa filmom, vrlo je emotivan. Drago mi je što smo imali prilike da ga pogledamo pred naš turnir” izjavio je Niggor

Ovaj, po mišljenju kritike jedan od tri najbolja sportska filma svih vremena od danas je na repertoaru preko 20 bioskopskih dvorana širom Srbije.

Više fotografija na našoj facebook strani https://www.facebook.com/www.style.rs/
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Premijerom filma “Borg i Mekinro” počeo tradicionalni humanitarni turnir poznatih”


« 3. Festival američkog nezavisnog filma: IndieBelgrade 2017. od večeras u Domu omladine Beograda

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook