Delimo karte za najmlađe: premijera bajke ”Snežna kraljica”

dana May11 2017

U nedelju, 21. maja u 20 časova održaće se premijera predstave “Snežna kraljica”, pozorišnog spektakla za decu u režiji Ferida Karajice. Pozorište se nalazi na Novom Beogradu, u ulici Goce Delčeva br 1.

Autor dramskog teksta je Evgenij Švarc koji je po motivima priča Hans Kristijana Andersena dramatizovao pozorišnu predstavu u četiri čina. U predstavi učestvuje ceo glumački ansambl Pozorišta Pinokio sa dva mlada gostujuća glumca u naslovnim ulogama, koji su još studenti prestižnog Fakulteta dramskih umetnosti.

Predstavom SNEŽNA KRALjICA Pozorište lutaka Pinokio nastavlja svoju misiju da kroz igru uči mlade osnovnim vrednostima života: veri, ljubavi, nadi, prijateljstvu, hrabrosti, strpljenju, lojalnosti, istrajnosti koje se grade kroz postupke i uverenost da ništa nije teško da bi se postigao taj cilj.

Rediteljski koncept je realizovan kroz kombinaciju igre „živih“ glumaca i lutaka izrađenih različitim tehnologijama.Pored režije dizain predstave i atmosferu (kostim, scenografija, lutke, maske, muzika) potpisuje Ferid Karajica. Zorana Milošaković je uradila marionete, giljole, maske i scenografiju). Želimo da istaknemo i izvanrednu saradnju sa Visokom školom likovnih i primenjenih umetnosti strukovnih studija čiji su studenti, zajedno s profesorima učestvovali u izradi maski i marioneta.

Delimo četiri karte za premijeru predstave. Kako bi učestvovali u nagradnoj igri, potrebno je da ispunite sledeće uslove:

  1. lajkujete našu Facebook stranu i u komentaru tagujete jednu osobu sa kojom bi krenuli na predstavu (zajedno sa vašom decom), zapratite naš Instagram i Twitter.
  2. odgovorite na pitanje ovde: u kojoj predstavi je vaše dete najviše uživalo?

Nagradna igra traje do četvrtka 18. maja a u petak 19. maja ćemo proglasiti pobednika na našoj facebook strani.

Srećno !


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, lifestyle, nagradne igre, najnovije vesti | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Delimo karte za najmlađe: premijera bajke ”Snežna kraljica””


« Arena Dance Club 26. maja

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook