Predstojeći Novosadski sajam knjiga donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja

dana Feb14 2019

Predstojeći Sajam knjiga biće održan u prvoj polovini marta, od 5. do 11. paralelno sa Izložbom umetnosti ART EXPO, dok se Sajam obrazovanja PUTOKAZI priređuje od 7 do 9.marta. 

U pripremi su novi i ekskluzivni sadržaji priredbe posvećene lepoj reči i umetnosti. Posetioce Sajma će obradovati dolazak Dijega de Silve, autora „Bračne terapije za ljubavnike“, kojeg će predstaviti Italijanski institut za kulturu i CLIO. LAGUNIN poklon je dolazak Anjes Marten-Ligan (Francuska), koja je čitaoce u Srbiji šarmirala delom „Srećni ljudi čitaju i piju kafu“.

Novina je Intenacionalni projekat KNJIŠKA VILA koji se raelizuje u saradnnji sa portalom „Prerazmišljavanje“. Podrazumeva potragu za knjigama sakrivenim u Novom Sadu i na Novosadskom sajmu, pre i tokom Sajma knjiga. Tokom Sajma biće organizovan i prvi PANEL BookTUBERA.

Kao i prethodne godine Novosadski sajam i izlagači poklanjaju knjige. Potrebno je samo pažljivo pratiti medije i informacije o priredbama na Novosadskom sajmu.

Na Sajmu knjiga, neće izostati poznati programi kao što su „Dani Laze Kostića“, „Evropski fejsbuk pesnički festival“, „BookIll Fest“ (Festival ilustracije knjige), Dani biblioteka i bibliotekara, Akreditovani seminari.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstojeći Novosadski sajam knjiga donosi mnoštvo zanimljivih sadržaja”


« NIVEA Q10 POWER je naša najefikasnija formulacija sa koenzimom Q10 do sada

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook