Predstavljamo vam novu kolekciju Aleksandar Zabunović Fall/Winter 18/19

dana Nov1 2018
Rađanje kolekcije je jedno posebno iskustvo jer ni sami ponekad niste svesti inspiracije dok kolekcija nije gotova a vi shvatite da je inspiracija bila svo vreme ispred vas, kažu Milica i Aleksandar, kreativni stvaratelji ispred brenda “Aleksandar Zabunović” koji je predstavio kolekciju za proleće/leto 2018.
“Sakura će opet cvati” je slika naše poznate umetnice Gordane Tomić koja je definitivno bila najveća inspiracija ove kolekcije koja odiše elegancijom i sa ručno rađenim ukrasima i detaljima. Duhovnost i veza prošlosti i sadašnjosti navela nas je na razmišljanje o ženi i koja koristi odevanje da pored fizičke iskaže i svoju duhovnu lepotu.
Svaka haljina je odraz duha i moći koji žena poseduje a mi smo tu da svoju snagu kanališe na jedan prelep način. Mnogo je vremena utrošeno da ručno rađene detalje od kristala i perija koji čine da ova kolekcija bude nešto jedinstveno.
Više fotografija pogledajte na našoj facebook strani. 

Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstavljamo vam novu kolekciju Aleksandar Zabunović Fall/Winter 18/19”


« Konsultacije o studiranju informacionih tehnologija, biznisa i ekonomije u inostranstvu 

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook