Predstava Mr BIG u Beogradu ponovo na repertoaru

dana Dec8 2018

Komedija pod nazivom Mr BIG u Beogradu koja je krajem prošle i početkom ove godine oduševila mnoge, ponovo će biti izvedena u nedelju, 9. decembra od 18 časova, u atrijumu BIG FASHION centra. Zbog velikog interesovanja, popularni glumci Marijana Mićić, Mirka Vasiljević i Saša Joksimović još jednom će iskoristiti šoping centar kao pozorišnu scenu i prirediti zabavu za pamćenje.

 „Prošlo je godinu dana od kada smo se prvi put našli u ulogama Mari, Saki i Gagija, pa smo se već uželeli publike iz BIG FASHION centra. Uvek nam je drago kada imamo priliku da nekog nasmejemo, da mu ulepšamo dan, a predstava Mr BIG u Beogradu u tome definitivno uspeva. Dobili smo toliko pozitivnih komentara nakon svakog igranja ove predstave, a sada obećavamo još više smeha i dobrog provoda“, istakli su glumci.

Popularna predstava u režiji Isidore Goncić govori o ljubavnom trouglu između dve mlade žene i njihovog muškarca. Na duhovit način ovaj komad oslikava različite svakodnevne situacije modernog društva.

Svi oni koji do sada nisu imali prilike da pogledaju kako izgleda kada Gagi tokom mirnog šopinga sa Mari, potpuno iznenada sretne Saki i kako će mu njih dve prirediti parvo malo iznenađenje, mogu to učiniti već ovog vikenda na adresi Višnjička 84, od 18 časova. Ulaz na predstavu je besplatan, a svi zainteresovani imaće priliku da se nakon toga i fotografišu sa popularnim glumcima.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predstava Mr BIG u Beogradu ponovo na repertoaru”


« Film nominovan za Zlatni globus premijerno na Merlinka festivalu

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook