Predivna kosa bez pranja – novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje kose

dana Jul6 2018

Uživajte u predivnoj kosi svakog dana! Savršeni za trenutno, brzo osvežavanje kose: NIVEA šamponi za suvo pranje sa trostrukim dejstvom pružaju osećaj svežine tokom celog dana i posebno su blagi prema koži glave.

Kada nam je frizura lepa, a kosa čista, osećamo se samouvereno i puni samopouzdanja. Ali zbog užurbanog načina života, nekada jednostavno nemamo vremena da operemo kosu. Milioni žena se svakodnevno suočavaju sa dilemom: kako da na brz i jednostavan način – bez pranja vodom i šamponom – osveže izgled kose. Zato koriste šampone za suvo pranje kose, ali su istovremeno zabrinute da njihova česta upotreba može da uzrokuje iritacije kože glave.

NIVEA nudi rešenje: blaga nega koju pružaju NIVEA šamponi sada je dostupna i u novim NIVEA Fresh Revive šamponima za suvo pranje kose. Sada možete da uživate u predivnoj kosi svakog dana. Šampon za suvo pranje kose je univerzalni i praktični proizvod za negu kose. Ne samo da je zamena za šampon, već i poboljšava izgled kose: ako imate tanku vlas, ovaj šampon može da poveća volumen kose, a ako je vaša kosa kovrdžava ili talasasta, on čuva njen oblik i čini frizuru postojanom. Profesionalni savet: šnale i ukosnice pre upotrebe naprskajte šamponom za suvo pranje kako bi bolje držale kosu.

NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje sa jedinstvenim trostrukim dejstvom pružaju trenutni osećaj svežine.

 1. Posebno su blagi prema koži glave.
 2. Jednostavno se koriste i ne ostavljaju tragove.
 3. Pružaju dugotrajnu svežinu i prijatan miris.

Šampon za suvo pranje je efikasan zahvaljujući blagoj formulaciji sa pirinčanim skrobom. Pirinčani skrob može da upije i do 60 procenata svoje težine pri čemu vezuje masnoću i neprijatne mirise – za trenutni osećaj čistoće i svežinu koja traje celog dana. Novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje dostupni su u tri varijante – za svetlu, smeđu i tamnu kosu – I obogaćeni su mirisima koji se savršeno uklapaju uz svaki tip kose.

U osnovi NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje svetle kose nalazi se miris originalne NIVEA kreme koji pruža dugotrajan osećaj svežine i čistoće. Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje smeđe kose obogaćen je svežim citrusnim notama i daškom bergamota, dok njegovo srce čine ruža i jasmin – kosa miriše divno i neodoljivo nakon svake upotrebe. Miris NIVEA Fresh Revive šampona za suvo pranje tamne kose obogaćen je citrusnim i cvetnim notama i akordom ambre tako da istovremeno odiše toplinom i svežinom.

Saveti za upotrebu:

 1. Dobro protresite bocu i sa udaljenosti od 30 centimetara ravnomerno naprskajte šampon na koren. Vodite računa da ne nanesete šampon na celu dužinu kose.
 2. Prstima dobro utrljajte šampon u koren kose.
 3. Višak proizvoda jednostavno iščetkajte četkom za kosu. Za dodatni osećaj svežine, kratko prosušite kosu da bi izgledala kao da je tek oprana.

   

   

   

   

   

NIVEA Fresh Revive šampon za suvo pranje možete koristiti dva dana zaredom. Nakon treće upotrebe, preporučuje se da kosu operete blagim NIVEA šamponom i nanesete NIVEA balsam za kosu.
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Predivna kosa bez pranja – novi NIVEA Fresh Revive šamponi za suvo pranje kose”


« Specijalna akcija Arhipelaga: 4 za 1.000

RSS trendovi

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

 • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook