Pray, naočare za sunce za ovo leto

dana Jun13 2014

Kreatori luksuznih naočara Pray kažu da bi najviše voleli da ih reklamira ni manje ni više nego Novak Đoković. S obzirom na visok kvalitet i izuzetan dizajn, a pritom i činjenicu da predstavljaju srpski brend, moglo bi se reći da Pray to zaista i zaslužuje.

Ideja o nastanku ove verzije omiljenog modnog dodatka, rodila se pre nekog vremena u Zrenjaninu, gde je smeštena i proizvodnja. Izrađuju se isključivo ručno, od najfinijeg drveta i najkvalitetnijeg polarizovanog stakla, što doprinosi skupocenom izgledu, dok svojim oblikom neodoljivo podsećaju na stil prestižnog i planetarno popularnog Ray Ban-a.

Ipak, ono što izdvaja Pray i čini ga prepoznatljivim, upravo je sama struktura i boja drveta od kojeg su sačinjeni okviri naočara, fantastičan dizajn, ali i činjenica da je ovo prva marka drvenih naočara za sunce, u Srbiji i regionu. Naravno, nikako ne smemo zanemariti ni to da na njima stoji i etiketa sa natpisom „made in Zrenjanin“.

Na sreću kupaca u inostranstvu ali i na žalost domaćih, ovaj brend za sada je dostupan samo za strano tržište, a dizajneri se nadaju da će postići uspeh, jer je odnos cene i kvaliteta izuzetno konkurentan i privlačan. Mi se, pak, nadamo da će nam se uskoro ukazati prilika da i sami isprobamo srpski brend, koji preti da jednog dana možda i zameni čuveni Ray Ban.

Bilo bi lepo da upravo ovog leta i mi gradom prošetamo drvene naočare Pray, kao novi omiljeni aksesoar.. Zar ne?

 

 
Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Pray, naočare za sunce za ovo leto”


« Digitalna fabrikacija: od virtuelnog ka realnom

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook