Prada otvara butik na Crvenom trgu u Moskvi

dana Aug11 2016

Italijanski brend Prada otvariće novi butik, na dva sprata i 670 metara kvadratnih u istorijskom kompleksu u Moskvi – GUM.

Lavirinti, plišane sobe, mermer i metal stvaraju osećaj salona, a veliki prozori gledaju direktno ka Crvenom trgu. Unutrašnjost prodavnice čuva originalni svod plafona u GUM-u. klasičan Prada mermerni pod u crnoj i beloj boji koji se odnosi na prvu prodavnicu brenda u Milanu, koja je otvorena 1913. godine. Kao bonus za ljubitelje italijanske marke posebno na drugom spratu nalazi se ženska Shoe Shop Prada.


Nova prodavnica specijalno za otvaranje obuhvata tri limitirane kolekcije. White Denim – stvari od blog teksasa, otvorene čizme i sandale sa sidrom kreirane na osnovu kolekcije jesen-zima 2016 u beloj boji, tri nova interesantna modela sandala od pliša iz kolekcije pre-fall i klasične komade od brokata koje Prada koristi u reviji jesen/zima 2016. Za muškarce, na drugom spratu se nalazi specijalna kolekcija majica sa ekskluzivnim otiscima, patike sa krznom i egzotični predmeti od kože.


Jovana Šošević
je "Ali, ja sam sanjalica. Verujem u nestvarno. Verujem u ono "ali" svaki put kada mi kažu da se ne zavaravam. Jer nemoguće postaje moguće, ako dovoljno želiš. " | na twitter-u | facebook-u | tema: trendovi | tagovi: , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Prada otvara butik na Crvenom trgu u Moskvi”


« Rasel Krou rasplakao Džejn Fondu na snimanju filma “Očevi i kćeri”

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook