Poznati svi izvođači “New Divas” festivala 26. maja u Kombank Areni

dana Apr12 2015

Potvrđeni su svi izvođači festivala “New Divas”! Uz aktuelnu francusku muzičku zvezdu INDILU, na sceni Kombank Arene, 26.05. nastupiće i dve sjajne mlade pevačice Sara Jovanović i Nevena Božović, kao i beogradski bend, Zemlja gruva.

INDILA

Indila

Ulaznice za po cenama 2550 i 3550 dinara mogu se nabaviti od utorka, 31.marta na svim prodajnim mestima CS Eventima kao i na blagajnama:  Kombank Arene, Bilet centra Beograda, Doma omladine, “Ušće” Šoping centra. Ulaznice se mogu kupiti i na više jednakih mesečnih rata bez kamate kreditnim karticama Komercijalne banke na četiri navedena prodajna mesta.

1

Nevena Božović, Sara Jovanović i Zemlja gruva

Festival “New Divas” deo je novog programskog koncepta koji Arena pokreće sa ciljem da domaćoj javnosti predstavi jedinstvene i upečatljive ženske vokale sa svetske, ali i naše muzičke scene!

Sara Jovanović i Nevena Božović su talentovane mlade pop pevačice koje su veliki broj fanova stekle trijumfujući u muzičkom TV takmičenju, po čijem su završetku nastavile vrlo uspešne samostalne karijere.

Zemlja gruva je beogradski  bend, prepoznatljiv po specifičnom imidžu, scenskom performansu i samostalnom delovanju na sceni koji u okviru sopstvenog studija “Gruvlend” stvara autorsku muziku.

Očaravajuća pevačica INDILA koja je osvojila muzičku scenu globalnim hitom “Derniere Dаnse” za kratko vreme doživela je ogroman uspeh kako širom Evrope tako i kod nas. Njen prvi singl osvojio je prve pozicije na listama slušanosti u preko 25 zemalja!

 #NewDivas


Dunja Mijailović
je diplomirani ekonomista; voli da crta, šije, dizajnira odeću i prati trendove. Uvek kaže da je lepo pratiti ih ali nikako slepo, postati njen rob, već doprineti da odevna kombinacija ima neki vaš lični pečat. dunjastyle.blogspot.com | na twitter-u | facebook-u | tema: događaji, ličnosti | tagovi: , , , , , ,Bez komentara, Comment ili Ping

Odgovori na “Poznati svi izvođači “New Divas” festivala 26. maja u Kombank Areni”


« PEDALA! – takmičenje najluđih zvučnih efekata

RSS trendovi

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

RSS revije

  • An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Arhiv

po datumu

po temi

Predlozi

STYLERS predstavlja

Kategorije

STYLERS Facebook